Laman Web Jana Pendapatan

Sepantas Kilat Tanpa Anda Sempat Terfikir

MenJana Online Pendapatan

  May 30
Dari rumah Mohamad Shamsur — msham69.ads4blog.net
Bertarikh : 30 hb May 2010
Lokasi : Batu Caves

Sebelum memulakan bicara, izinkan saya memperkenalkan diri. Saya Shamsur,telah diperkenalkan program ini oleh makcik saya (kak Sham Putrajaya<-Sub Agents kepada En Izani <-Leader -Jailanee Othman -69 Group Equine) yang telah menceburi bisnes ini terlebih dahulu. Rutin harian saya mungkin sama macam anda semua, kerja dari jam 8:30 pagi sehingga jam 5:00 petang, dapat gaji bayar bayar hutang. Kekadang penah gak terfikir, sampai bila nak hidup macam ni? Sampai bila kita nak buat kerja yang kita tak minat, tapi disebabkan duit? Sampai bila kita sihat tubuh badan untuk bekerja? Sampai bila kita boleh langsaikan hutang piutang kita yang dah berpuluh ribu? Sampai bila kita asyik tak cukup duit saja? Sampai bila ….? Sampai bila …? Duit bukan segala-galanya, tapi segala-galanya memerlukan duit. Sampailah pada suatu hari yang damai, my makcik sms kat saya, “Shamsur nak join satu bisnes bagus punya ? Modal rendah ja, kerja sekali, pendapatan datang berkali-kali”.

Mula-mula, saya kurang keyakinan terhadap bisnes ini, bolehkah ia menjana pendapatan dan memberi pulangan yang banyak? Maklumlah, modal bisnis ni walaupun sikit bg saya, RM210 bg org lain boleh beli beras 3 bulan makan , tapi boleh menjana pendapatan RM20k sebulan, BIAR BETUL??

”Kegagalan Yang Sebenar Adalah Kegagalan Untuk Mencuba”. Maka saya gagahkan diri juga untuk mendalami pelan pemasaran bisnes ini. Yelah, sebelum ni dah banyak kali gagal dengan bisnes yang serupa begini, takkan nak biarkan pisang berbuah dua kali kan? Namun, saya menganggap kegagalan itu adalah petunjuk kepada kejayaan yang bakal saya nikmati tak lama lagi, insyaAllah.

Saya dapati pelan pemasaran ini sangat bagus. Belum pernah saya jumpa pelan pemasaran yang semacam ni. Apa yang menariknya, jika kita key in maklumat agen baru kita ke dalam sistem pun diberi komisen (akan saya ceritakan di bahagian Pelan Pemasaran Ads4Bucks). Saya difahamkan oleh upline saya yang komisen sebegini hanya diberikan kepada stokis je. TAPI, kita pun layak mendapat komisen ini jika kita menyertai bisnes ini, walaupun kita hanyalah seorang agen biasa. WOW! Ada ke bisnes-bisnes lain yang ada komisen seperti ini? Oppsss, bukan itu saja komisen yang kita dapat, bahkan ada banyak lagi komisen lain, hehehe

RAHSIA!!! BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN PASIF RM20,895 DALAM MASA 2 BULAN DARI SEKARANG!!!!

Join our biggets network in Ads4buck under  SixtyNinez Group by

email your Full name, Identity Card Number , Full Address and Handphone Number for registeration to

aspamlela@yahoo.co.uk

call or Sms:  6017-6208009

Hubungi saya dengan segera : 0176208009 shamsur atau email ke aspamlela@yahoo.co.uk atau register nama anda di


PRODUK-PRODUK ADS4BUCKS~
Apakah itu Ads4bucks?
Business online merangkumi (ITN) atau
Internet + Telekomunikasi + Networking.

Bermodalkan RM210.00 sekali seumur hidup anda akan memiliki satu “Business Centre” untuk anda memperkembangkan perniagaan dan pendapatan anda.
“Business Centre” yang anda miliki adalah seperti berikut:

PORTAL PENGIKLANAN


Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatan yang telah anda sediakan. Pihak Ads4Bucks tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara. Terdapat 2 kategori iklan di portal ini yang mana untuk semua iklan teks adalah PERCUMA manakala untuk iklan berbentuk banner akan dikenakan caj bergantung kepada saiz dan juga lokasi banner terbabit.

SMS BLASTER (Bulk SMS)



Ads4Bucks menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS Ads4Bucks hanya bernilai USD0.03/SMS atau RM0.10/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran.

BLOG PERSENDIRIAN (Ads4Blog.net)



Ads4Bucks menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan ‘themes’ untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.

VIRTUAL OFFICE


Virtual Office Ads4Bucks membenarkan agen-agen Ads4Bucks untuk melihat ‘business hierarchy’, pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet mereka.

E-LIBRARY

i) E-book – Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.
ii) Ads4Bucks Ultimate Business Guide – 1,300 templates dalam file Words dan dalam format ‘Isikan Tempat Kosong’ berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.

AUDIO dan VIDEO STREAMING

Ads4Bucks juga menyediakan audio dan video streaming untuk semua agen secara streaming di backoffice agen.

ADS4BUCKS BIO-ENERGY CARD

Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai 1 nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian.

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

————————————————————

PELAN PEMASARAN Ads4Bucks

Ok, sekarang kita sudah kenal apa itu Ads4Bucks, dan produk-produk Ads4Bucks. Maka tibalah masanya untuk saya terangkan mengenai pelan pemasaran Ads4Bucks ini. Pelan pemasaran Ads4Bucks ini adalah istimewa dan mudah untuk di duplikasikan.

Untuk bonus yang di janjikan oleh pihak Ads4Bucks, anda akan mendapat 6 jenis insentif atau komisen iaitu:

* Direct Agent Comission/Introducing Incentive
- RM50/AGENT
* Development Incentive/Leveling Incentive
- RM44 (1st) & RM25/PAIR OR MAX-RM50/level
* Overriding For Development Incentive/Leveling Incentive- 15%
* Group Sales Incentives/Pairing By Volume Incentive
- RM20/PAIR, MAX – 12PAIR X 2 X RM20
* Overriding For Pairing By Group Sales Incentives/Pairing By Volume Incentive
* Data Entry Commission – RM10
Sebab itulah, dengan modal serendah RM210, anda boleh menjana sekurang-kurangnya RM20,895 sebulan dalam biz Ads4Bucks ini. WOW! Bagaimana?? Okey, mari saya terangkan apa yang perlu anda buat untuk mencapai potensi pendapatan tersebut 2 bulan dari sekarang!! …

Kumpulan JutawanAds4Bucks.biz amat menitik beratkan ahli kumpulan membantu rakan niga baru. Jika kita ikuti langkah-langkah yang di beri, sekiranya setiap ahli yang berdaftar membuat perkara yang sama, tidak mustahil untuk kita sama-sama mencapai potensi pendapatan yang maksima walaupun kita mengeluarkan hanya RM210 sahaja. Apa yang penting bila memulakan bisnes adalah BALIK MODAL, dengan model pelan pemasaran yang sangat mudah anda boleh balik modal dalam sehari, seminggu, sebulan setahun mengikut kemampuan anda. Lihat pelan pemasaran di bawah!!…

Strategi BALIK MODAL + DUPLIKASI
Selepas membayar dan mendaftar ahli, apakah yang kita inginkan supaya tidak rugi, hanyalah balik modal, anda boleh balik modal dalam masa sehari sahaja dengan memperkenalkan 3 orang ahli baru, SIAPA? terpulang kepada anda, samaada adik beradik, rakan sekolah, rakan sepermainan rakan ofis, jiran anda.. CUMA 3 orang sahaja!!

LANGKAH 1

Anda Dapat!!RM259

EH!! takkan dapat RM259 jer kot?? NANTI dulu, jangan risau. Inilah lumrah berniaga, perlu balik modal baru boleh kira untung, kita berniaga goreng pisang, burger pun kalau boleh nak balik modal, tetapi perniagaan konvensional mcm tu memerlukan modal berkali-kali dan kita pun pening berkali-kali untuk dapatkan pulangan modal sebelum dapat untung.. Dalam ads4bucks ni, MODAL sekali jee.. untung berkali-kali!!BAGAIMANA?

Selepas selesai langkah 1 di atas, apa yang anda perlu buat? hanyalah membantu rakan2 baru A,B dan C tadi melakukan langkah 1 seperti anda, jadikannya duplikasi. Bagaimana nak bantu, anda boleh bantu dari segi material, beri maklumat, nampakkan potensi bisnes dan yang paling penting, ceritakan bagaimana nak BALIK MODAL.

Mari kita kita lihat sekiranya DUPLIKASI berlaku dan setiap ahli berusaha hanya untuk pulangan modal masing-masing, apakah POTENSI pendapatan kita!!

Hari kedua A perkenalkan 3 orang, B perkenalkan 3 orang dan C juga perkenalkan 3 orang, mereka akan dapat RM259 mcm kita. Mereka dah balik modal, galakkan mereka membantu rakan taulan di bawah mereka, perkara yang sama terjadi kepada 3 rakan-rakan mereka iaitu BALIK MODAL, duplikasi seterusnya membawa 9 dan 27. Kita hanya perkenalkan 3 sahaja utk balik modal, A,B dan C juga perkenalkan 3 rakan mereka utk mereka balik modal dan seterusnya DUPLIKASI..

Cuba anda lihat kecantikan sistem “LEVERAGE” ini..

jika setiap ahli membuat langkah 1 membawa 3 ahli baru, potensi pendapatan kita maksimun RM530 sehari selepas hari ke-4, sekiranya kita congak untuk 30 hari. MAKA!!
RM15900

Inilah kuasa “leverage” dan kecantikan bisnes ads4buck, dengan hanya strategi BALIK MODAL untuk setiap ahli, potensi pendapatan sangat besar berbanding modal kita RM210.

Bagaimana pula nak dapat RM20,895 dalam masa 2 Bulan?!?

MUDAHH!!!! Anda perlu pastikan rakan anda A,B dan C mendapat RM15900 seorang seperti anda, anda boleh dapat 5%-10% dari insentif yang mereka dapat, itulah rahsia bonus OVERRIDING.

Anda nak dapat lebih??!! anda taja lebih, bonus OVERRIDING sahaja dapat mengatasi bonus yang anda dapat!!

Anda tidak faham bagaimana pengiraan bonus? tak perlu pun, pengiraan matematik tidak akan menipu anda, berapa ramai di bwh rangkaian anda, itulah bonus anda. Fikir-fikirkan lah!!!

Sekiranya anda nampak potensi pendapatan seperti yang saya nampak!! anda rasa teruja!!! LEKAS!! rebutlah sekarang, jangan lepaskan peluang ini.hubungi saya segera!!
Mar

31RAHSIA!!! BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN PASIF RM20,895 DALAM MASA 2 BULAN DARI SEKARANG!!!!Peluang ini hanya bagi mereka yang benar-benar SERIUS untuk mengubah tahap ekonomi dan inginkan kebebasan kewangan. Jika anda rasa anda sudah mempunyai tahap kewangan yang baik, sila tinggalkan website ini dengan SEGERA kerana saya hanya ingin berkongsi peluang dan potensi perniagaan ini kepada sesiapa yang betul-betul serius!!

Hubungi saya shamsur 0176208009 call/sms ,atau email saya aspamlela@yahoo.co.uk

web saya !!!!!!!!!!!!!

http://msham69.ads4blog.net/

Mar

30ads4bucks – pasti hebat………mula dikenali ramai….

3OFFICE ADS4BUCKS…..Bermula ditanah kelahiran kita semua….jadi jangan lepas peluang ini…jom2 sama kita lakukan bersama…apa yang penting kerjasama…

Mereka boleh buat ….Bagaiman dengan anda…..SEBENARNYA ANDA ADALAH INSAN LUAR BIASA…..kalau bijak ambil peluang bersama ads4bucks…

Hubungi saya dengan segera : 0176208009 shamsur atau email ke aspamlela@yahoo.co.uk atau register nama anda untuk melihat bagaimana Portal Pengiklanan ini membantu anda berjaya.

Join our biggets network in Ads4buck unger  SixtyNinez Group by

email your Full name, Identity Card Number , Full Address and Handphone Number for registeration to

aspamlela@yahoo.co.uk

call or Sms:  6017-6208009


Akaun anda hanya akan di aktifkan apabila pembayaran penuh telah dibuat kepada kami.


Bad Behavior has blocked 108 access attempts in the last 7 days.